Zynapps ambition – en världsledande plattform

zynapp_ny

Zynapp inleder nu kampen för att bli hela världens digitala superarkiv. –Vi ska skapa en plattform som kan bli ledande i världen, säger Erik Hallberg , styrelseordförande i Zynapp, till Breakit.

De senaste två åren har Zynapp utvecklats till en plattform som kan samla hela ditt digitala liv i ett arkiv. Lokalerna i Karlstad, närmare bestämt i Karlstad Stadshus, är idag navet i Zynapps satsning. Nu har de globala ambitioner.
–Vi siktar på 100 miljoner användare av vår produkt världen över, säger Mikael Solberg.
–Vi ska skapa en plattform som kan bli ledande i världen för att att hålla koll på ditt digitala fotavtryck. Vi hoppas att detta blir stort, hur stort det blir får framtiden avgöra, säger Erik Hallberg.

Det som är unikt med Zynapp, till skillnad från Facebook eller Google, är att ingen annan än privatpersonen själv äger datan.
–Privacy är extremt viktigt för oss. Med många andra tjänster ger du bort ägandet genom att bara acceptera användarvillkoren. I Zynapp är det alltid din data, ingen annan än du äger den och vi kommer aldrig att använda den på något sätt. Vi krypterar allt i båda ändarna, och kommer aldrig att öppna datan för någon annan än dig, säger Erik Hallberg till Breakit.

Läs mer om Zynapps satsning här!