Kontakt
Kontakt
Kontakt
Kontakt

Är du intresserad av Värmland som etableringsort eller behöver du hjälp med att utveckla ditt företag på den norska marknaden? Kontakta oss!

Göran Österman

Göran Österman

Investment Manager

+46 705 82 05 27
goran.osterman@businessvarmland.se

Göran har i hela sitt yrkesverksamma liv arbetat med näringslivsutveckling och olika typer av etableringar. Genom sina 11 år som konsult med inriktning på näringslivsutveckling och etablering i Stockholm och 16 år som VD för stiftelsen Compare har han byggt ett gediget nätverk av investerare och beslutsfattare i regioner som Stockholm, Värmland och Oslo. Göran har under åren bidragit vid flera värmländska etableringar.

Ingrid Ivars

Ingrid Ivars

Investment Manager

+46 768 36 68 68
ingrid.ivars@businessvarmland.se

Ingrid har stor erfarenhet av både privata och i offentliga organisationer, ett stort nätverk och kunskap om etablering av olika verksamheter. Hon har arbetat drygt 10 år inom Stora Ensokoncernen och 6 år som Näringslivsdirektör i Karlstads kommun. Under de senaste åren har Ingrid arbetat i entreprenörsdrivna företag som marknadschef i bl a Crem International och nu senast i Vestre.

Charlott Larsson

Charlott Larsson

Projektkoordinator

+46 70 255 25 63
charlott.larsson@businessvarmland.se

Charlott har arbetat ett flertal år med konsultverksamhet inom projektutveckling, ansökningsprocesser och utvärdering av näringslivsfrämjande projekt. Charlott har därigenom stor erfarenhet av offentligt finansierade projekt, både inom privata och offentliga organisationer. Charlott har bakgrund som revisor och ekonomichef.

Är du vår nästa kollega?

Är du vår nästa kollega?

Synergiprojektledare

+46 768 36 68 68
info@businessvarmland.se

Vi söker en projektledare med öga för affärer. Du kommer att arbeta med kartläggning, kommunikation och metoder för etableringar i samband med stora industrisatsningar inom bioekonomi. Kontakta oss om du vill veta mer!


Idag arbetar vi med experter inom områdena Miljöteknik, bioekonomi och besöksnäring.


Business Värmland

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

info@businessvarmland.se