Kontakt
Kontakt
Kontakt
Kontakt

Är du intresserad av Värmland som etableringsort eller behöver du hjälp med att utveckla ditt företag på den norska marknaden? Kontakta oss!

Göran Österman

Göran Österman

Investment Manager

+46 705 82 05 27
goran.osterman@businessvarmland.se

Göran har i hela sitt yrkesverksamma liv arbetat med näringslivsutveckling och olika typer av etableringar. Genom sina 11 år som konsult med inriktning på näringslivsutveckling och etablering i Stockholm och 16 år som VD för stiftelsen Compare har han byggt ett gediget nätverk av investerare och beslutsfattare i regioner som Stockholm, Värmland och Oslo. Göran har under åren bidragit vid flera värmländska etableringar.

Ingrid Ivars

Ingrid Ivars

Investment Manager

+46768 36 68 68
ingrid.ivars@businessvarmland.se

Ingrid har stor erfarenhet av både privata och i offentliga organisationer, ett stort nätverk och kunskap om etablering av olika verksamheter. Hon har arbetat drygt 10 år inom Stora Ensokoncernen och 6 år som Näringslivsdirektör i Karlstads kommun. Under de senaste åren har Ingrid arbetat i entreprenörsdrivna företag som marknadschef i bl a Crem International och nu senast i Vestre.

Erica Hallin

Erica Hallin

Communication Strategist

+46 702 76 23 97
erica.hallin@businessvarmland.se

Erica har sju års erfarenhet av marknadsföring, kommunikation och arbete i sociala medier genom såväl eget företag som anställd. Erica ansvarar för Business Värmlands arbete inom kommunikation och marknad.


Idag arbetar vi med experter inom områdena Miljöteknik, bioekonomi och besöksnäring. Upphandlade konsulter är:

Terje Nakstad, Kaluna Nordic

Kjell Eriksson, Foxen konsult AB

Per Fredriksson, Effect Management AB

Charlott Larsson, Optellus AB


Business Värmland

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

info@businessvarmland.se